Απεργια - Koinwnikh Asfalish Gia Oloys Kalesma Se Apergia 18 2 Alfavita : Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός!

Απεργια - Koinwnikh Asfalish Gia Oloys Kalesma Se Apergia 18 2 Alfavita : Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός!. Λευκή απεργία είναι η απεργιακή κινητοποίηση όπου οι υπάλληλοι εργάζονται μόνο κατά γράμμα των όρων εργασίας τους, ακολουθώντας τους κανονισμούς ασφαλείας ή άλλους κανονισμούς κατά γράμμα έτσι ώστε να. Ήδη από το 1981 η κυβέρνηση των συντηρητικών στην. Τρίτη, 01 οκτωβρίου 2019 08:32. Ομοσπονδίες, σωματεία και συνδικάτα αντιδρούν στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση στη βουλή και προειδοποιούν με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους. Δείτε αναλυτικά ποιοι συμμετέχουν στο μεγάλο κάλεσμα της γσεε και της αδεδυ.

Ελλάδα νέα 24ωρη απεργία αποφάσισαν οι ναυτεργάτες να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25. «πεμπτη 26 του νοεμβρη 24ωρη γενικη πανελλαδικη απεργια απαιτουμε. Η σελίδα αυτή τροποποιήθηκε τελευταία φορά στις 16 φεβρουαρίου 2021, στις 04:36. Απεργία την πέμπτη 26 νοεμβρίου 2020 24ωρη πανελλαδική απεργία της αδεδυ την πέμπτη 26.11.2020 η σχετική ανακοίνωση της αδεδυ αναφέρει τα εξής: 4692/2020 και υπουργική απόφαση «συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική.

Apergia Ekleise To Kentro Ths A8hnas Apo Tis Sygkentrwseis Poy Oloklhrw8hkan
Apergia Ekleise To Kentro Ths A8hnas Apo Tis Sygkentrwseis Poy Oloklhrw8hkan from i1.prth.gr
Νίκη κεραμέως 2.την υφυπουργό παιδείας κ. Ενωσισ συντακτων ημερησιων εφημεριδων αθηνων ενωση συντακτων περιοδικου ηλεκτρονικου τυπου ενωση προσωπικου ημερησιων εφημεριδων αθηνων ενωση. Ανεργία, γενικές 14.04.2021 οικονομικό βοήθημα για το πάσχα. 1313 αθήνα 1/2/2021 προς 1. Ήδη από το 1981 η κυβέρνηση των συντηρητικών στην. Μετά την απόφαση του δικαστηρίου που προσέφυγαν οι διοικήσεις εεσστυ και τραινοσε που έκρινε τις απεργίες παράνομες, η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών αποφάσισε την αναστολη των στάσεων. Απεργίες 11.12.2020 ο αγώνας για τα δίκαια αιτήματά μας συνεχίζεται. Πρόκειται για τη μαζική άρνηση.

Τρίτη, 01 οκτωβρίου 2019 08:32.

Απεργια κούριερ, διανομείς και εξωτερικοί υπαλληλοι που εργάζονται με δίκυκλο ανέβηκαν στα μηχανάκια τους και κατέκλυσαν τους δρόμους τηςε αθήνας διακδικώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας. Μεγάλη απεργία αναμένεται αύριο 2 οκτωβρίου με σχεδόν όλους τους εργαζόμενους σε κλάδο. Η απεργία αποτελεί μέσο έκφρασης του δικαιώματος της συνδικαλιστικής ελευθερίας και μέσο άσκησης πίεσης εργαζομένων σε σχέση εξηρτημένης εργασίας κατά των εργοδοτών τους και κατά του κράτους όταν το τελευταίο λειτουργεί ως εργοδότης. Τετράωρη στάση εργασίας εξαγγέλθηκε για την τετάρτη 20 ιανουαρίου 2021 μεταξύ 10:00 π.μ. Απεργία την πέμπτη 26 νοεμβρίου 2020 24ωρη πανελλαδική απεργία της αδεδυ την πέμπτη 26.11.2020 η σχετική ανακοίνωση της αδεδυ αναφέρει τα εξής: Εκτός από τη συμμετοχή της στην κινητοποίηση της αδεδυ την τετάρτη η ολμε κήρυξε στις 4 οκτωβρίου στάση εργασίας 11 π.μ. Ανεργία, γενικές 14.04.2021 οικονομικό βοήθημα για το πάσχα. Σε απεργιακό κλοιό θα κινηθεί αύριο, τετάρτη, η χώρα μετά το κάλεσμα της γενικής συνομοσπονδίας εργατών ελλάδας (γσεε) σε 24ωρη απεργία κατά του αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης. Εικοσιτετράωρη γενική απεργία για την εργατική πρωτομαγιά στις 6 μαΐου Ομοσπονδίες, σωματεία και συνδικάτα αντιδρούν στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση στη βουλή και προειδοποιούν με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους. Ζέττα μακρή 3.τους συλλόγους εκπαιδευτικών π.ε. Ήδη από το 1981 η κυβέρνηση των συντηρητικών στην. Σε αντίθεση με παλαιότερες απεργίες, που πρόβαλλαν συνήθως οικονομικά θέματα αυτή η απεργία είχε σαν κύριο αίτημά της την υπεράσπιση του δικαιώματος στην εργασία.

F/b blue star delosπέμπτη 06/05/2021: Εικοσιτετράωρη γενική απεργία για την εργατική πρωτομαγιά στις 6 μαΐου 4692/2020 και υπουργική απόφαση «συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική. Μετά την απόφαση του δικαστηρίου που προσέφυγαν οι διοικήσεις εεσστυ και τραινοσε που έκρινε τις απεργίες παράνομες, η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών αποφάσισε την αναστολη των στάσεων. Ζέττα μακρή 3.τους συλλόγους εκπαιδευτικών π.ε.

Apergia 2 Oktwbrioy Paralyei H Xwra Poioi Kladoi Symmetexoyn Koinwnia News 24 7
Apergia 2 Oktwbrioy Paralyei H Xwra Poioi Kladoi Symmetexoyn Koinwnia News 24 7 from www.news247.gr
Τα δρομολόγια του πλοίου από πειραιά 07:25, για πάρο. Απεργίες 11.12.2020 ο αγώνας για τα δίκαια αιτήματά μας συνεχίζεται. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Ήδη από το 1981 η κυβέρνηση των συντηρητικών στην. Τα ναυτεργατικά σωματεία ζητούν κατάργηση των ρυθμίσεων με τις οποίες, όπως αναφέρουν, επέρχεται πλήγμα στον θεσμό των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, αλλά και στα ωράρια εργασίας και ανάπαυσης. 4692/2020 και υπουργική απόφαση «συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική. Μεγάλη απεργία αναμένεται αύριο 2 οκτωβρίου με σχεδόν όλους τους εργαζόμενους σε κλάδο. Δείτε αναλυτικά ποιοι συμμετέχουν στο μεγάλο κάλεσμα της γσεε και της αδεδυ.

4692/2020 και υπουργική απόφαση «συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική.

F/b blue star delosπέμπτη 06/05/2021: Μεγάλη απεργία αναμένεται αύριο 2 οκτωβρίου με σχεδόν όλους τους εργαζόμενους σε κλάδο. 4692/2020 και υπουργική απόφαση «συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική. Γενική απεργία κήρυξε το εργατικό κέντρο αθήνας; Η απεργία αποτελεί μέσο έκφρασης του δικαιώματος της συνδικαλιστικής ελευθερίας και μέσο άσκησης πίεσης εργαζομένων σε σχέση εξηρτημένης εργασίας κατά των εργοδοτών τους και κατά του κράτους όταν το τελευταίο λειτουργεί ως εργοδότης. Ελλάδα νέα 24ωρη απεργία αποφάσισαν οι ναυτεργάτες να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25. Απεργια κούριερ, διανομείς και εξωτερικοί υπαλληλοι που εργάζονται με δίκυκλο ανέβηκαν στα μηχανάκια τους και κατέκλυσαν τους δρόμους τηςε αθήνας διακδικώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας. Μετά την απόφαση του δικαστηρίου που προσέφυγαν οι διοικήσεις εεσστυ και τραινοσε που έκρινε τις απεργίες παράνομες, η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών αποφάσισε την αναστολη των στάσεων. Ζέττα μακρή 3.τους συλλόγους εκπαιδευτικών π.ε. Παραλύει η αθήνα την τρίτη 18/2 «χειρόφρενο» τραβούν την ερχόμενη τρίτη 18 φεβρουαρίου, λεωφορεία, τρόλει, τραμ και μετρό, λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία του εργατικού κέντρου αθηνών (εκα. Σε αντίθεση με παλαιότερες απεργίες, που πρόβαλλαν συνήθως οικονομικά θέματα αυτή η απεργία είχε σαν κύριο αίτημά της την υπεράσπιση του δικαιώματος στην εργασία. Απεργία την πέμπτη 26 νοεμβρίου 2020 24ωρη πανελλαδική απεργία της αδεδυ την πέμπτη 26.11.2020 η σχετική ανακοίνωση της αδεδυ αναφέρει τα εξής: Τα δρομολόγια του πλοίου από πειραιά 07:25, για πάρο.

Εκτός από τη συμμετοχή της στην κινητοποίηση της αδεδυ την τετάρτη η ολμε κήρυξε στις 4 οκτωβρίου στάση εργασίας 11 π.μ. Μετά την απόφαση του δικαστηρίου που προσέφυγαν οι διοικήσεις εεσστυ και τραινοσε που έκρινε τις απεργίες παράνομες, η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών αποφάσισε την αναστολη των στάσεων. Παραλύει η αθήνα την τρίτη 18/2 «χειρόφρενο» τραβούν την ερχόμενη τρίτη 18 φεβρουαρίου, λεωφορεία, τρόλει, τραμ και μετρό, λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία του εργατικού κέντρου αθηνών (εκα. Λευκή απεργία είναι η απεργιακή κινητοποίηση όπου οι υπάλληλοι εργάζονται μόνο κατά γράμμα των όρων εργασίας τους, ακολουθώντας τους κανονισμούς ασφαλείας ή άλλους κανονισμούς κατά γράμμα έτσι ώστε να. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός!

Adedy Oi Ka8hghtes Symmetexoyn Sthn 24wrh Apergia Ths Ta Nea
Adedy Oi Ka8hghtes Symmetexoyn Sthn 24wrh Apergia Ths Ta Nea from www.tanea.gr
Το διοικητικό συμβούλιο της εσηεα αποφάσισε να δοθούν και φέτος οικονομικά βοηθήματα για τα άνεργα, τα εν επισχέσει μέλη της ενώσεως και τα ανήλικα τέκνα των. Εκτός από τη συμμετοχή της στην κινητοποίηση της αδεδυ την τετάρτη η ολμε κήρυξε στις 4 οκτωβρίου στάση εργασίας 11 π.μ. Ελλάδα νέα 24ωρη απεργία αποφάσισαν οι ναυτεργάτες να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25. Ανεργία, γενικές 14.04.2021 οικονομικό βοήθημα για το πάσχα. Δείτε αναλυτικά ποιοι συμμετέχουν στο μεγάλο κάλεσμα της γσεε και της αδεδυ. 1313 αθήνα 1/2/2021 προς 1. Συγκέντρωση για την εργατική πρωτομαγιά την πέμπτη 6 μαΐου. Γενική απεργία κήρυξε το εργατικό κέντρο αθήνας;

1313 αθήνα 1/2/2021 προς 1.

Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Ζέττα μακρή 3.τους συλλόγους εκπαιδευτικών π.ε. Δείτε αναλυτικά ποιοι συμμετέχουν στο μεγάλο κάλεσμα της γσεε και της αδεδυ. Συγκέντρωση για την εργατική πρωτομαγιά την πέμπτη 6 μαΐου. Εκτός από τη συμμετοχή της στην κινητοποίηση της αδεδυ την τετάρτη η ολμε κήρυξε στις 4 οκτωβρίου στάση εργασίας 11 π.μ. Η σελίδα αυτή τροποποιήθηκε τελευταία φορά στις 16 φεβρουαρίου 2021, στις 04:36. Τα ναυτεργατικά σωματεία ζητούν κατάργηση των ρυθμίσεων με τις οποίες, όπως αναφέρουν, επέρχεται πλήγμα στον θεσμό των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, αλλά και στα ωράρια εργασίας και ανάπαυσης. Το διοικητικό συμβούλιο της εσηεα αποφάσισε να δοθούν και φέτος οικονομικά βοηθήματα για τα άνεργα, τα εν επισχέσει μέλη της ενώσεως και τα ανήλικα τέκνα των. Η απεργία αποτελεί μέσο έκφρασης του δικαιώματος της συνδικαλιστικής ελευθερίας και μέσο άσκησης πίεσης εργαζομένων σε σχέση εξηρτημένης εργασίας κατά των εργοδοτών τους και κατά του κράτους όταν το τελευταίο λειτουργεί ως εργοδότης. Ενωσισ συντακτων ημερησιων εφημεριδων αθηνων ενωση συντακτων περιοδικου ηλεκτρονικου τυπου ενωση προσωπικου ημερησιων εφημεριδων αθηνων ενωση. Τα δρομολόγια του πλοίου από πειραιά 07:25, για πάρο. Σε αντίθεση με παλαιότερες απεργίες, που πρόβαλλαν συνήθως οικονομικά θέματα αυτή η απεργία είχε σαν κύριο αίτημά της την υπεράσπιση του δικαιώματος στην εργασία. Νίκη κεραμέως 2.την υφυπουργό παιδείας κ.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code